Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

Vandaag ondertekenden Iris van Bennekom en Paul Zegveld, bestuurders van WilgaerdenLeekerweideGroep op digitale wijze de samenwerkingsovereenkomst met vertegenwoordigers van Nedap, Peter van Soolingen, commercieel directeur Nedap en Jan-Willem Mooij van Nedap.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vandaag is het de Internationale Dag van de Slaap. Slaap is een belangrijk thema binnen WilgaerdenLeekerweideGroep. In het kader van de Innovatie-impuls, een programma van het VWS, Academy Het Dorp en Vilans dat een boost geeft aan innovatie binnen zorginstellingen, doen wij onderzoek naar slaap. Wist je dat 60% van de mensen met een verstandelijke beperking kampt met slaapproblemen? Ons Project- en innovatiebureau gaat hier samen met ons expertiseteam Slaap / Waak verandering in brengen: met behulp van zorgtechnologie gaan wij ervoor zorgen dat onze cliënten de nachtrust krijgen die zij verdienen.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Het is bijna Voorjaarsvakantie: lekker even opladen!

Wil je ook je elektrische auto opladen? Dat kan voortaan gewoon op ons terrein aan de Verlengde Kerkweg 1 in Wognum. Fantastisch, toch?!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Welke maatregelen neemt WilgaerdenLeekerweideGroep tijdens de lockdown? Wat is bekend over de corona-vaccinatie? Hoe blijf je in deze tijd in contact met je naasten? Of ben je benieuwd naar de verhalen van onze medewerkers, cliënten en vrijwilligers of wil je gewoon leuke ideeën en tips voor activiteiten voor thuis? Je leest het allemaal op onze speciale corona-pagina.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 2 3 4 5 6 12