;

Mensen met een matige beperking

Mensen met een matige beperking kunnen met de juiste ondersteuning en begeleiding prima meedoen in de maatschappij. Leekerweide ondersteunt hen met woon- en werkbegeleiding op verscheidene plekken in de regio.

Sommigen geven er echter de voorkeur aan op een wat rustiger plek terzijde van de samenleving hun leven vorm te geven. Ook dat is mogelijk. We stimuleren ontwikkeling maar bieden ook rust, duidelijkheid en veiligheid aan wie daar behoefte aan heeft. Leekerweide heeft verschillende ondersteuningsvormen, voor iedere fase in het leven van een persoon met een beperking.

 

 

Aanmelden

Heb jij ondersteuning nodig? Leekerweide helpt jou graag verder. Neem contact op met onze zorgbemiddelaars.

088 - 0451060
Mailen kan ook: zorgbemiddeling@wlgroep.nl

Marvin gaat uit zijn dak bij Ali B!

Marvin is een rustige jongeman van midden twintig. Rustig is het sleutelwoord, want hij houdt niet van onverwachte gebeurtenissen of veranderingen in zijn dagelijkse routine. Marvin is als puber bij Leekerweide komen wonen, in een jeugdgroep waar structuur en overzicht hem de veiligheid gaven om hem prettig te laten leven. Stukje bij beetje heeft Marvin geleerd om te gaan met veranderingen en het toeval wat meer ruimte te geven in zijn leven. Nu woont hij samen met anderen in een huis in het dorp.

Hij houdt nog altijd van duidelijkheid en routine. Maar er is ruimte voor uitstapjes en bijzondere gebeurtenissen. Zoals het concert van Ali B onlangs, georganiseerd door VrijetijdsbestedingNH op de locatie in Wognum. Marvin vond het ge-wel-dig. Hij ging helemaal uit zijn dak bij de liedjes van deze vrolijke rapper/entertainer. Hoogtepunt was op de foto gaan met zijn nieuwe idool. Sindsdien draagt hij een petje schuin op zijn hoofd. Marvin is rapper geworden. 

- VrijetijdsbestedingNH

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.