;
ABC versie

Samenwonen met leeftijdgenoten / jongerengroepen

Je eigen appartement. Met alles er op en aan. Zoals een zitkamer, slaapkamer en badkamer. Maar toch samen met anderen. Zo hoef je je nooit alleen te voelen. Want je woont met anderen in één groter complex. Met ieder toch een eigen voordeur. Een praatje maken met iemand of vrienden maken is hier heel makkelijk. Net als begeleiding vinden en krijgen. Want die is ook dichtbij. Helemaal ideaal voor starters of wanneer je net wat meer zorg of ondersteuning nodig hebt.

Waar?  Je kunt je nieuwe thuis vinden op de  grotere locatie van Leekerweide in Wognum, of in MedemblikOostwoud en Enkhuizen.  Wat denk je, iets voor jou? Als je hierover meer wilt weten, vul dan het contactformulier in of bel naar 0229-57 68 68.

 

Samenwonen met leeftijdgenoten / jongerengroepen

Je eigen zit/slaapkamer met sanitaire voorzieningen in een appartementencomplex. Speciaal voor jongvolwassenen die vanaf thuis komen en starten met hun wooncarrière of jongeren die meer zorg en begeleiding nodig hebben.

In het complex is altijd aanspraak en begeleiding aanwezig wanneer je daar zin of behoefte aan hebt. Het is gemakkelijker vriendschap te sluiten of een kameraad te vinden dicht bij je in de buurt. Sommige wooncomplexen staan op een grotere locatie van Leekerweide in Wognum, andere wooncomplexen vind je in MedemblikOostwoud en Enkhuizen.

Aanmelden

Heb jij ondersteuning nodig? Leekerweide helpt jou graag verder. Neem contact op met onze zorgbemiddelaars.

088 - 0451060
Mailen kan ook: zorgbemiddeling@wlgroep.nl

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. 

Brochure Wonen

Bekijk hier onze brochure Wonen.