Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 
WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Corona heeft ons allemaal getroffen. Vandaar dat op 29 juni om 14.00 uur WilgaerdenLeekerweideGroep een digitale herdenkingsdienst houdt.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vanaf mei is het cliëntportaal Caren in gebruik voor cliënten van Leekerweide. Met Caren hebben cliënt en naasten gemakkelijk en snel toegang tot het zorgdossier van de cliënt. Ook kunnen zij via Caren contact met elkaar onderhouden en informatie inwinnen en uitwisselen. 
Ook de cliënten van Wilgaerden worden uitgenodigd voor Caren. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang. Vanaf juli kunnen ook zij gebruik maken van Caren.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vandaag ondertekenden Iris van Bennekom en Paul Zegveld, bestuurders van WilgaerdenLeekerweideGroep op digitale wijze de samenwerkingsovereenkomst met vertegenwoordigers van Nedap, Peter van Soolingen, commercieel directeur Nedap en Jan-Willem Mooij van Nedap.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Vandaag is het de Internationale Dag van de Slaap. Slaap is een belangrijk thema binnen WilgaerdenLeekerweideGroep. In het kader van de Innovatie-impuls, een programma van het VWS, Academy Het Dorp en Vilans dat een boost geeft aan innovatie binnen zorginstellingen, doen wij onderzoek naar slaap. Wist je dat 60% van de mensen met een verstandelijke beperking kampt met slaapproblemen? Ons Project- en innovatiebureau gaat hier samen met ons expertiseteam Slaap / Waak verandering in brengen: met behulp van zorgtechnologie gaan wij ervoor zorgen dat onze cliënten de nachtrust krijgen die zij verdienen.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 3 4 5 6 7 14