;

Mensen met een lichte beperking

Een beperking is lang niet altijd zichtbaar. Dat maakt het leven van mensen met een lichte beperking (LVB) soms lastig. Zij worden snel overschat, overvraagd en overrompeld. Mensen met een lichte beperking vinden het vaak moeilijk om hun grenzen aan te geven. Misverstanden en soms ook problemen zijn het gevolg. En die leiden tot negatieve beeldvorming en teleurstelling. Niet in het minst bij de persoon zelf.

Toch kunnen mensen met een lichte beperking prima meedoen in onze maatschappij. Leekerweide helpt om talenten en mogelijkheden aan het licht te brengen. Door coaching en begeleiding van mensen met een beperking, maar ook voorlichting en afstemming met hun omgeving. Dan blijkt dat mensen met een beperking heel wat te bieden hebben.

 

 

Aanmelden

Heb jij ondersteuning nodig? Leekerweide helpt jou graag verder. Neem contact op met onze zorgbemiddelaars.

088 - 0451060
Mailen kan ook: zorgbemiddeling@wlgroep.nl

Carrie zorgt ervoor dat alles voorhanden is in de winkel!

Carrie houdt van netjes. Haar kamer is dan ook altijd perfect opgeruimd. Carrie houdt ook van sfeer en mooie spulletjes. Ze geniet er enorm van wanneer alles op de juiste plek staat en wanneer ze het bijzondere van het artikel tot zijn recht kan laten komen. Eigenschappen die goed van pas komen bij het inrichten van een cadeauwinkel.

Maar het kost Carrie ook wel heel veel tijd om alles zo perfect neer te zetten zoals zij het wil. En als klanten komen, wil er nog wel eens wat verschuiven in de opstelling... Carrie leert in de winkel van De Specht en IetsAnders op tempo te werken en laconieker om te gaan met veranderingen. Tegelijkertijd kan ze haar talent voor decoratie en inrichting inzetten. Wanneer klanten positief verrast zijn over de gezellige winkel en de mooie spulletjes die er te krijgen zijn, is ze terecht trots op haar aandeel hierin.

- Dick Visje, coördinator van IetsAnders

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.