;
ABC versie

Over Leekerweide

Fijn leven, werken en wonen waar en zoals jij dat wilt. Dat moet mogelijk zijn voor iedereen. Ook als je een beperking hebt. Leekerweide helpt je hierbij. Hoe we dat doen? Dat vind je op deze site. Lees en kijk gerust rond. En als je vragen hebt: bel ons.
Ons telefoonnummer is 0229 57 68 68.

Voor iedereen

Leekerweide is er voor iedereen. Voor kinderen, voor jongvolwassenen, voor ouderen. Of je thuis bij je ouders woont, of je nadenkt over misschien op jezelf te gaan wonen,alleen of samen met anderen. Of wanneer je al zelfstandig woont. Je kunt al je vragen bij ons kwijt. 

Waar vind je ons

Je vindt ons op heel veel plekken in Noord-Holland. In Wognum, Hoorn, Nibbixwoud, Oostwoud, ​Hoogkarspel, Hoogwoud, Enkhuizen, Wervershoof en Medemblik. Hier vind je alle plaatsen: https://www.leekerweide.nl/over-ons/locaties/.

Durven dromen

Iedereen heeft talenten. Iets waar hij heel goed in is. En iedereen heeft een droom, voor nu en voor later. Jij waarschijnlijk ook. Samen gaan we er voor zorgen dat jij jouw talenten kunt benutten. En proberen we jouw droom waar te maken. Durf jij de uitdaging met ons aan? 

Over Leekerweide

Leekerweide: met wat ondersteuning je eigen leven leiden

 

Leekerweide biedt zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een beperking. We ondersteunen mensen hun leven naar eigen inzicht en wens vorm te geven. Of helpen hen zich naar vermogen te ontwikkelen. De beperking mag daarbij niet in de weg staan. We bieden ondersteuning in de vorm van volledige zorg, volledig pakket thuis of deeltijdzorg. Afhankelijk van welke vorm de cliënt wenselijk vindt en die het beste aan zijn behoefte tegemoet komt.

Voor iedereen

We bieden woonbegeleiding, dagbesteding, onderzoek, behandeling en therapie. We zijn er voor jong en oud. Onze ondersteuning is levensloopbestendig en groeit mee – of neemt af- met de behoefte van de cliënt.

Locaties

Wij bieden onze diensten aan door geheel Noordelijk Noord-Holland. Op onze eigen locaties in Wognum, Hoorn, Nibbixwoud, Oostwoud, ​Hoogkarspel, Hoogwoud, Enkhuizen, Wervershoof en Medemblik. En bij mensen aan huis of op hun werk. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Maar wanneer mensen gebaat zijn bij een rustige en afgeschermde omgeving bieden we dat ook.

Durven dromen

Onze cliënten zijn mensen die kwetsbaar zijn maar ook volop potentieel bezitten. Zij hebben dromen, wensen en mogelijkheden als ieder ander. Wij willen hen ondersteunen die talenten en mogelijkheden tot bloei te brengen. Omdat dromen, met wat durf en gepaste begeleiding, realiteit kunnen worden.

 

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.