;
ABC versie

Medische dienst

Iedereen is weleens ziek. Bij Leekerweide staat een medisch team voor je klaar. We hebben twee artsen voor verstandelijk gehandicapten. Maar ook een specialist ouderen geneeskunde, een huisarts, twee basisartsen en een verpleegkundig specialist.

Vier doktersassistentes zorgen voor de ondersteuning van de artsen.

 

Medische dienst

Verschillende disciplines

Mensen met een beperking zijn net als anderen ook wel eens ziek. Maar sommige aandoeningen houden verband met de beperking en soms zijn mensen door hun beperking vatbaarder voor bepaalde ziektes. Zonder kennis van deze aandoeningen of ervaring met de benadering van mensen met een beperking, kan het moeilijk zijn de juiste diagnoses te stellen.

Het medisch team van Leekerweide beschikt over verschillende disciplines waaronder twee AVG's (Arts Verstandelijk Gehandicapten), een SOG (Specialist Ouderen Geneeskunde), een huisarts, twee basisartsen en een verpleegkundig specialist/ palliatief zorgconsulent.

Zij kunnen daarnaast op consultbasis een beroep doen op een psychiater, een neuroloog en een revalidatiearts, datzelfde geldt ook voor de tandarts en mondverzorging. Zo kunnen we onze cliënten gericht helpen bij al hun medische kwesties. En, nog belangrijker, door onze deskundige ondersteuning deze vragen voorkomen.

Samen met de gedragsdeskundigen en de diverse therapeuten zorgen de artsen voor goede zorg binnen Leekerweide.

De ondersteuning wordt gegeven door 4 doktersassistentes. De medische dienst is per mail bereikbaar op doktersassistente@leekerweide.nl en tussen 8.30 en 12.30 uur op telefoonnummer 0229-576811.

Brochure Medische en paramedische dienst

Wil je meer weten over onze medische en paramedische diensten? Bekijk hier de brochure.

Aanmelden

Heb jij ondersteuning nodig? Leekerweide helpt jou graag verder. Neem contact op met onze zorgbemiddelaars.

088 - 0451060
Mailen kan ook: zorgbemiddeling@wlgroep.nl

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.