Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

We hebben besloten om bijeenkomsten met relatief veel mensen en met mensen van buiten onze organisatie, ivm het Coronavirus af te gelasten. Dat betekent dat De Open Dag op 21 maart en NLDoet op 13 en 14 maart niet doorgaan. Ook de feestelijke opening van de bouw van appartementen aan het Nieuwland gaat niet door.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Het nieuws over het Coronavirus houdt veel mensen bezig. Ook wij letten goed op. De RIVM en GGD helpen ons daarbij. Zij geven advies hoe we het beste kunnen voorkomen dat het virus zich verspreidt. Of dat zo min mogelijk mensen besmet worden. Wij volgen hun advies op. Want we willen graag onze cliënten, medewerkers, vrijwilligers en gasten zo goed als mogelijk beschermen tegen het Coronavirus.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Afgelopen maandag 17 februari was het dan uiteindelijk zo ver: een nieuw lokaal op de Makerij…. Graag gedaan! werd officieel geopend door Mukesh.

Onder het genot van koffie, thee en wat lekkers, waren alle cliënten van de Makerij uitgenodigd om een kijkje te nemen en vragen te stellen over de werkzaamheden waar in Graag gedaan! aan gewerkt kan worden.

Leekerweide
Lees verder

Privacy is een recht. Toch weten maar weinig mensen hoe het precies zit met privacy. Om die reden is de Dag van de Privacy in het leven geroepen. Om mensen bewust te maken van dit recht en bewust te maken wat privacy precies inhoudt.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Op dinsdagavond 21 januari heeft een cliënt die in een crisisplaatsing zeer korte tijd bij ons verbleef, voor veel consternatie gezorgd. Hij heeft auto’s aangehouden en geprobeerd portieren te openen. Dat is in één geval gelukt. Hij heeft de hoogzwangere bestuurster uit de auto getrokken. Dat heeft grote indruk gemaakt, zij is hiervan enorm geschrokken. Dat vinden wij heel erg.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 4 5 6 7 8 11