;
ABC versie

Familie en vertegenwoordigers

Samen de zorg delen

Zorgen voor iemand met een beperking kan moeilijk zijn. Je komt voor vragen te staan waar lang niet iedereen in je omgeving mee te maken krijgt. Soms moet je je plannen en verwachtingen voor de toekomst bijstellen.
Leekerweide kan helpen. Met advies en met ondersteuning. Voor jou als verzorger, bij jou thuis of door de zorg deels van je over te nemen.

Soms helpt het ook al wanneer je weet hoe om te gaan met bepaald gedrag van je kind of naaste. Of om handvatten te krijgen om hem of haar beter te begrijpen - en daardoor beter te kunnen begeleiden. 
Je kunt met al je vragen bij Leekerweide terecht.
Stel je vraag gerust. Daar zijn we voor.

Wij vinden het belangrijk dat je je bij ons thuis voelt

Samen delen we de zorg voor je kind of naaste. Dat betekent dat we partners in zorg zijn. We vinden het daarom vanzelfsprekend en belangrijk dat jij je welkom en thuis voelt bij ons. Want zo is het gemakkelijker om eerlijk en open bespreken wat jouw naaste maar ook wat jij nodig hebt om het leven van je naaste zo prettig mogelijk te maken. Partnerschap. Daar gaat het om. 

Familie en vertegenwoordigers

Samen delen we de zorg van je naaste

De zorg voor een kind of verwant met een beperking kan moeilijk zijn. Je komt voor vragen te staan waar lang niet iedereen in je omgeving mee te maken krijgt. Toekomstbeelden en verwachtingen moeten soms bijgesteld worden. Leekerweide kan dan helpen. Met advies, ondersteuning thuis of met gerichte ondersteuning voor je naaste. Soms helpt het ook om meer te weten over hoe om te gaan met bepaald gedrag. Of handvatten te krijgen om je naaste beter te begrijpen en te begeleiden. Je kunt met vragen bij Leekerweide terecht. Stel je vraag gerust. Daar zijn we voor.

Wij streven ernaar dat je je bij ons thuis voelt

Wanneer je verwant gebruik maakt van een dienst, of wanneer je jouw naaste bezoekt in zijn huis op Leekerweide vinden we het fijn en vanzelfsprekend dat jij je ook welkom en thuis voelt. Leekerweide voelt zich nadrukkelijk samen met jou verantwoordelijk voor een fijn en goed leven van je naaste. Dat vraagt om partnerschap. Samen delen we de zorg.

Aanmelden

Heb jij ondersteuning nodig? Leekerweide helpt jou graag verder. Neem contact op met onze zorgbemiddelaars.

088 - 0451060
Mailen kan ook: zorgbemiddeling@wlgroep.nl

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.