Nieuws

We houden je graag op de hoogte van onze activiteiten op deze nieuwspagina.

Op 14 mei 2019 spraken vertegenwoordigers van Wilgaerden en BuroFlo (LeekerweideGroep) op het ZZWW-Symposium. Zij presenteerden daar het product Beeldzorg, waarmee Wilgaerden en LeekerweideGroep in 2019 gestart zijn.

 

BuroFlo
Lees verder

Jonge mantelzorgers zien zichzelf vaak niet als mantelzorger. Zij zorgen langdurig voor een hulpbehoevende ouder - of broer of zus - en vinden dat normaal. Heb jij oog voor jonge mantelzorgers, ook als ze niet om hulp vragen?

BuroFlo
Lees verder

Onze collega's Machteld Burggraaf, Annemarie Stevers, Ruud de Boer en Kirsten Bodegraven zijn onderweg naar Bunnik. Zij zijn uitgenodigd om het prototype van NOBIS, dé app voor (zelforganiserende) teams in de zorg te pitchen tijdens een congres Samen Sterk voor Volwaardig Leven van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

‘Een eigen huis, een plek onder de zon…’ Zanger René Froger vraagt zich in dit lied af wat een mens simpelweg gelukkig maakt. Nu, over het antwoord hoeven de cliënten van de nieuwe locatie De Gent in Hoogkarspel niet na te denken. Voor hen is hun nieuwe woning een droom die uitkomt. Een eigen woonkamer, keuken, douche, toilet, slaapkamer en vooral een eigen voordeur. En juist die deur maakt dat ze zich eigenaar voelen in hun woning.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
1 5 6 7 8 9 11