;

Wollegras

Bijzonderheden gebouw
Begeleid Wonen op het Wollegras in Wognum betekent wonen mídden in de wijk. De woningen zijn ééngezinswoningen met een gezamenlijke huiskamer, keuken, tuin én verschillende slaapkamers op de eerste en tweede verdieping. Samenwonen met leeftijdgenoten en leren van elkaar. Maar ook plezier maken met elkaar, bijvoorbeeld tijdens de Wollegrasdisco’s.

Samen kijken naar jouw leef- en woonwensen en naar wat jij wilt leren op weg naar zelfstandigheid. Bijvoorbeeld zelfstandig leren de dag op te starten, de dag in te vullen, koken, wassen, schoonmaken, boodschappen doen, etc.

Wie wonen er
In de vier woningen wonen in totaal 12 jongvolwassenen met een lichte tot matige beperking, ieder met hun eigen ondersteuningsvraag. De bewoners vinden het prettig om midden in de maatschappij te leven. Overdag zijn de bewoners naar school, werk of dagbesteding.

Buurt
De Wollegraswoningen staan midden in een woonwijk. Goed omgaan met én deelnemen in buurt is belangrijk, maar ook erg leuk.  Het centrum van Wognum met de winkels is dichtbij. Zo is ook de hoofdlocatie van LeekerweideGroep dichtbij met zijn veelheid aan faciliteiten.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

 

 

Adres:

Wollegras 41, 43, 45 en 47, 1687 WD Wognum
Plan je route