;

Wentels 1 t/m 5

Bijzonderheden gebouw
In ieder Wentelgebouw  zijn vier woningen gevestigd. Elke woning biedt ruimte aan zeven appartementen plus een gezamenlijke woonkamer. De appartementen hebben ieder een zit/slaapkamer en eigen sanitair. Daarnaast is in iedere Wentel één extra appartement waar een bewoner zelfstandig, maar met begeleiding nabij, kan wonen. Dit appartement heeft ook een eigen ingang. De gezamenlijke woonkamer dient als trefpunt. Huisgenoten kunnen elkaar hier naar wens opzoeken voor gezelligheid. Of om gewoon lekker rustig te zitten: vanaf de eerste verdieping is er een prachtig uitzicht over de omgeving. 

Wie wonen er
Iedere Wentel staat op zichzelf. De bewoners vormen een gemengd gezelschap. Er zijn woningen voor kinderen, jongeren en volwassenen met een matige of lichte beperking. Er zijn ook woningen speciaal ingericht voor mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Buurt
De vijf Wentelgebouwen liggen op het puntje van de verkeersluwe locatie van LeekerweideGroep in Wognum. Hier zijn veel verschillende faciliteiten aanwezig zoals activiteiten van vrijetijdsbesteding, een sportveld, mooi wandelgebied en er zijn verschillende ontmoetings- en huiskamerplekken. Het winkelcentrum van Wognum ligt op loopafstand. De locatie is prima via het openbaar vervoer bereikbaar.

 

 

 

Adres:

Verlengde Kerkweg 1, 1687CC Wognum
Plan je route