;

Rietgans

Hier wonen in totaal 12 jongeren met een verstandelijke beperking. Er kunnen ook cliënten wonen met ernstige meervoudige beperkingen.

De woning

De Rietgans is een appartementengebouw bestaande uit twee verdiepingen. Op twee verdiepingen wonen ieder zes cliënten met een eigen zit-/slaapkamer, die een woonkamer, keuken en sanitair delen. Er is een afgesloten tuin. De woningen zijn rolstoelgeschikt. Op de derde etage is het EBC360 gevestigd.

Begeleiding

Overdag gaan de cliënten naar school of dagbesteding. Begeleiding is daarom aanwezig tot 10:00 uur en vanaf 14:30 uur. Op woensdag en in de weekenden is er continu begeleiding aanwezig. Daarnaast wordt er 24-uurs zorg geboden op het moment dat een cliënt ziek is of extra zorg nodig heeft. Hier passen onze collega's de diensten zo nodig op aan. 's Nachts wordt er gewerkt met een slaapdienst.

Ligging

De Rietgans is rustig gelegen aan de rand van het dorp in een nieuwbouwwijk in Nibbixwoud. Een bus stopt op 500 meter van de Rietgans. Overige voorzieningen liggen wat meer op afstand.

Bouwjaar: 2003

 

 

 

Adres:

Rietgans 37/39/41, 1688 WP Nibbixwoud
Plan je route