IetsAnders in Opmeer

Basisschool ’t Ruimteschip in Opmeer is de thuisbasis voor leer/werkbedrijf IetsAnders. In Opmeer zijn de medewerkers inzetbaar op de school zelf, als conciërge, tuinman of schoonmaker. Of ze helpen bij de voorbereiding van een activiteit of doen andere klusjes die zich op dat moment voordoen. Zo hebben leerkrachten een paar extra helpende handen tot hun beschikking en medewerkers doen ervaring, kennis en kunde op. Want daar gaat het om bij IetsAnders: uitvinden waar je goed in bent, waar je talenten liggen en daar vervolgens mee aan de slag gaan.

Werken in de buurt
We helpen bij het overblijven, toezichthouden, klussen, assistentie in de klas, conciërgewerkzaamheden en schoonmaak. Vanuit een lokaal in de school zijn dagelijks ongeveer 7 tot 10 medewerkers aanwezig die met de coaches aan de slag gaan op de school zelf. Ook werken we in de omgeving:  voor de buurt of voor het plaatselijk welzijnswerk. Want er zijn altijd wel mensen die wat extra hulp en handen kunnen gebruiken. Die handen en die inzetbaarheid zijn bij IetsAnders aanwezig!

Creatief
Naast het werk voor de school en omgeving, zijn we ook actief in onze eigen lokalen. We maken hier mooie en verrassende producten die we weer verkopen. Denk dan aan seizoensproducten voor Kerst, Pasen, Carnaval, Sinterklaas of heel veel andere leuke attenties voor bijvoorbeeld verjaardagen, jubilea of gewoon: omdat ze zo leuk zijn!

 

 

Adres:

Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!