;

De Oid

De Oid is een appartementencomplex op de locatie van LeekerweideGroep in Wognum. In het complex zijn 20 appartementen. Ieder appartement heeft een eigen woonkamer, open keuken, slaapkamer en badkamer. Op de begane grond zijn naast appartementen ook nog enkele kantoor- en vergaderruimtes en de post van de nachtzorg aanwezig.

Wie wonen er 
In de Oid wonen 18 mensen van verschillende leeftijden met een matige of lichte beperking. Zij kunnen zelfstandig wonen maar hebben wel de beschutting van een besloten terrein nodig. Begeleiding is in de directe nabijheid aanwezig. Bovendien is er de mogelijkheid om elkaar te treffen in de algemene ruimte voor een praatje, hulp of gezelschap.  Twee appartementen zijn gereserveerd voor cliënten die via het Meldpunt Acute Zorg tijdelijk bij ons verblijven.  

Omgeving 
De appartementen liggen op een locatie van LeekerweideGroep. Allerlei voorzieningen zijn daar aanwezig. Het centrum van het dorp Wognum ligt op loopafstand. De bus naar aangrenzende dorpen of stad Hoorn stopt voor de ingang van de locatie.

 

 

 

Adres:

Verlengde Kerkweg 1, 1687CC Wognum
Plan je route