;

De Makerij

Bijzonderheden gebouw 
De Makerij wordt door verschillende labels van WilgaerdenLeekerweideGroep gebruikt. Behalve dagbesteding en diverse bewegingsactiviteiten wordt hier ook behandeling, therapie en begeleiding bij leer-/werktrajecten geboden. Externen kunnen in De Makerij ook vergaderruimte of gelegenheid voor bijeenkomsten en seminars huren. In de gezellige binnentuin kunnen bezoekers even tot rust komen of van hun pauze genieten. In de winkel worden de in de Makerij gemaakte artikelen en bakkerijproducten verkocht.

Wie werken er
Ruim 100 deelnemers volgen in de Makerij dagbesteding, leer/werktrajecten of andere vormen van arbeidsmatige en ambachtelijke dagbestedingsvormen. Daarnaast gebruiken medewerkers van andere labels van WilgaerdenLeekerweideGroep het gebouw en kunnen er externe bezoekers aanwezig zijn.  
 
Buurt
De Makerij ligt nagenoeg in het centrum van Hoorn tussen de gebouwen van middelbaar onderwijs, praktijkschool, WerkSaam en andere dienstverleners in.  
Het gebouw ligt bij de uitvalsweg naar de snelweg en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Een bushalte is direct voor de deur en het bus/treinstation ligt vlakbij. Naar het winkelcentrum van Hoorn is het ongeveer 10 minuten lopen.

 

 

 

Adres:

Dampten 28, 1624NR Hoorn
Plan je route