;
ABC versie

De Boogerd

Een volgende stap maken in je ontwikkeling: zelfstandig wonen midden in het dorp Wognum. Maar met begeleiding dicht in de buurt. Zij houden een oogje in het zeil. En jij kunt altijd naar hen toe met een vraag. Of gezellig voor een praatje of met hen of andere cliënten. 

De Boogerd

Bijzonderheden gebouw
Dit appartementencomplex ligt midden in het centrum van Wognum. LeekerweideGroep heeft hiervan 13 appartementen in gebruik. Deze zijn gelegen op de eerste en tweede verdieping van het complex.

Wie wonen er
In het complex wonen 12 cliënten die toe zijn aan een redelijke mate van zelfstandig wonen met begeleiding in de nabijheid. Het complex ligt dichtbij een grotere locatie van LeekerweideGroep. Het 13e appartement, 2E,  is ingericht als gezamenlijke ontmoetingsruimte. Hier is begeleiding aanwezig om een beroep op te doen.

Begeleiding dichtbij
De jongeren kunnen te allen tijde een beroep doen op begeleiding en coaching. Deze is als buurman heel dichtbij en makkelijk bereikbaar. Het extra appartement kan ook dienst doen als trefpunt, voor een kopje koffie, een praatje of om gezamenlijk te koken en eten. In de nachten is begeleiding slapend aanwezig. Ook  kan er worden uitgeluisterd door de centrale nachtdienst van Leekerweide.

Midden in het leven
Cliënten vinden het fijn midden in het dorp te wonen en zo een onderdeel te zijn van de maatschappij. Daarmee treffen zij het: de appartementen van de Boogerd bevinden zich op een toplocatie, namelijk midden in Wognum, dichtbij de winkels en de gezelligheid van het centrum. De appartementen zijn onderdeel van het complex ‘De Commandeur’ en zijn onderdeel van Woningbouwvereniging De Woonschakel.

Cliënten kunnen zelf een appartement huren. Om vervolgens via een volledig arrangement via de Wlz of Volledig Pakket Thuis (VPT)  ondersteuning van ons te krijgen.

Adres:

Boogerd 3e, 1687 VX Wognum
Plan je route