;

Breitnerhof

Bijzonderheden gebouw
Deze zeven eengezinswoningen staan in een rustige buurt van de wijk Kersenboogerd in Hoorn. Sommige woningen zijn onderling geschakeld, maar vormen zelfstandige ruimtes. De woningen zijn ruim en licht en hebben een gezellige achtertuin. Ideaal om te oefenen met zelfstandig wonen of om in klein groepsverband samen te wonen.

Wie wonen er
In iedere woning is ruimte voor 3 bewoners. Wonen op de Breitnerhof is een mooie oefenperiode voor als je zelfstandig wilt wonen maar daar nog niet helemaal aan toe bent. Of wanneer je het leuk vindt met anderen samen te wonen maar ook graag je eigen gang gaat. Je voert samen met je huisgenoten zelfstandig het huishouden. Begeleiding is aanwezig om waar nodig te helpen.

Buurt
De Breitnerhof ligt in een woonwijk. Goed omgaan met de buurt is belangrijk en ook gezellig. Station Kersenboogerd ligt op loopafstand en een bushalte is in de buurt.

Toekomst:
De woningen aan de Breitnerhof zullen worden vervangen door nieuwbouw. Op het Nieuwland in Hoorn komen 17 eenpersoonsappartementen over twee woonlagen. Er is geen lift. Het 18e appartement gebruiken we als ontmoetingsruimte. Begeleiding is hier altijd bereikbaar. Oplevering verwachten we medio 2021.

 

 

Adres:

Breitnerhof 31 + Breitnerhof 88, 89, 90, 1628 XL + 1628 XM Hoorn
Plan je route