;

Vrijwilligersfeest 2023: "Onze vrijwilligers zijn goud waard!"

Ruim 1400 zorgzame vrijwilligers zetten zich in voor cliënten van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep). Een groot aantal van deze vrijwilligers dragen al jarenlang op betekenisvolle wijze bij, en dat wordt gezien en gewaardeerd.

Ook dit jaar organiseerden we een Vrijwilligersfeest. Dit keer voor alle vrijwilligers van WLGroep samen, om hen allen te bedanken voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid. Daarbij waren ook de aandachtfunctionarissen - onze ogen en oren op de diverse locaties - van de partij, want ook zij zijn goud waard.

Vrijwilligers ontmoeten elkaar in het betekenisvol willen zijn voor een ander

Bestuurder Renata Fideli opende de feestavond met een dankwoord, waarin het thema van de avond duidelijk naar voren kwam: “Onze vrijwilligers zijn goud waard!” 

Trouwe vrijwilligers Trijnie Zuiderent, Joke van der Lee en Werner Mroseck werden uitgenodigd op het podium. Zij bereikten dit jaar hun 25-jarig jubileum en werden daarom extra in het zonnetje gezet.  

"Jullie persoonlijke aandacht als vrijwilligers is van onschatbare waarde voor het welzijn van onze cliënten. Jullie zijn goud waard! Dat realiseren we ons elke dag weer: cliënten, familieleden, medewerkers én bestuur."

De Adviesraad Vrijwilligers en Team VrijwilligersNH lieten tevens hun waardering blijken tijdens dit moment van een gezellig samenzijn in Van der Valk Hotel Hoorn.

Elkaar ontmoeten, ervaringen delen, genieten van de feestelijke hapjes en drankjes, lachen en dansen op de vele verzoeknummers gedraaid door DJ Peter; het was een avond met een gouden randje!

 

 


Feestvreugde
Genieten jullie met ons mee van de sprekende beelden van deze avond vol muzikaal vermaak?
Alle feestfoto’s gemaakt door onze fotograaf-vrijwilliger Jet Vos zijn tot 4 oktober te downloaden.


Plezier voor iedereen
WLGroep, dé zorgorganisatie voor ouderen en mensen met een verstandelijke beperking in West-Friesland, is enorm dankbaar voor de hulp en inzet van haar 1.400 vrijwilligers; betrokken mensen met een gouden hart die zich liefdevol, onvermoeibaar en belangeloos inzetten voor hun medemens, onze cliënten. Door bijvoorbeeld samen te wandelen, fietsen en zwemmen. Maar ook samen een kaartje te leggen, koken, tuinieren, kletsen, koffiedrinken, mooie en nuttige dingen maken of hulp bij het invullen van formulieren. De kracht van persoonlijke aandacht zorgt voor een dag met een lach!

Wil jij ook op een betekenisvolle wijze bijdragen en een helpende hand of luisterend oor bieden aan mensen die ouder worden of door een beperking moeilijk(er) contact kunnen maken? Meld je dan aan om als vrijwilliger bij WLGroep aan de slag te gaan!