;

Nieuwe gesponsorde jeu de boules baan in Wognum

Op ons terrein in Wognum wonen diverse cliënten in diverse gebouwen. 
Bij een van de gebouwen, de Oid is recent een jeu de boules-baan aangelegd. Dit was al meer dan 2 jaar een hartenwens van de bewoners en hun begeleiders. De baan is een groot succes en mag ook door andere cliënten gebruikt worden.

Het bijzondere aan dit verhaal is dat de baan volledig met sponsorgelden is gefinancierd en met mankracht van betrokken ondernemers is aangelegd. Als WLGroep zijn wij externe financiers altijd enorm dankbaar aangezien zij voor dát extra's kunnen zorgen waar wij zelf de middelen niet voor hebben.

De sponsoring in dit verhaal is daarnaast ook heel bijzonder. Een van de begeleidsters van de Oid heeft vorig jaar zomer met haar man meegedaan aan een rally door de Alpen. Met hun eigen rallywagen. Deze rally reden ze voor een goed doel, en dat was de jeu de boules-baan op ons terrein. En met de sponsoring van deze rallytocht is de baan bekostigd. En ook nog eens aangelegd door bevriende sponsoren.

Over de rally

Initiatiefnemer Joy (persoonlijk begeleider): “De rally was in september 2022. Wij hadden ons opgegeven en toen moesten we een goed doel verzinnen. Dat werd de Jeu de boules baan, aangezien we dat al zo lang wilden op de Oid, maar helaas geen geld hadden om dit te realiseren. Wij hebben de bedrijven benaderd die al een reclamesticker op de auto hadden van de vorige rally. Van het geld hebben we een aantal middelen kunnen realiseren en Luc de Boer en Sjors Beemsterboer van Warm BV., Ben Obdam dienstverlening en een werknemer van Vlaar transport hebben vrijdag 1september de hele dag hard gewerkt om de baan te maken.”

Op de foto (v.l.n.r.): Gerard, Joy, Luc en Anton