Leekerweide genomineerd voor de Rookvrije Generatie Award!

Leekerweide maakt kans op een Rookvrije Generatie Award! Lees hoe trots we hierop zijn en hoe je kunt stemmen.

Genomineerd in de categorie Zorg

Leekerweide is genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards. Opvallend detail is dat er in de categorie Zorg met name ziekenhuizen zijn genomineerd. Leekerweide is de enige genomineerde uit de gehandicaptensector – en jawel, daar zijn we super trots op!

 

De Rookvrije Generatie Awards

De Rookvrije Generatie Awards is een initiatief van de Hartstichting, KWF Kankerbestrijding en Longfonds. Het doel is ervoor te zorgen dat kinderen rookvrij kunnen opgroeien. Dat lukt als we samen het goede voorbeeld geven en de omgeving waar kinderen komen rookvrij maken.

Omdat Leekerweide het afgelopen jaar heeft bijgedragen aan een Rookvrije Generatie is Leekerweide aangemeld om kans te maken op een Award. Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe rookbeleid, de afname in rookplekken, het niet meer samen met cliënten roken en het feit dat we het erover hebben; met elkaar en met cliënten. Zo hebben vorig jaar bijvoorbeeld veel cliënten en collega’s voor het eerst in het zonnetje gestaan, omdat ze zijn gestopt met roken.

 

Stem!

Ben jij ook zo trots op onze bijdrage aan een rookvrije generatie? Help ons dan die award te winnen en stem op Leekerweide! https://rookvrijegeneratie.nl/awards/leekerweide/

Hoort zegt het voort! Deel de link ook met je collega’s, vrienden, familie, kennissen, sportmaatjes etc. Je kunt tot 7 maart stemmen. Super bedankt!

Vergeet overigens niet om de prachtige tekening te bekijken die bovenaan onze stempagina pronkt; gemaakt door een cliënt van Leekerweide!

 

#rookvrijegeneratie #rookvrijegeneratieawards