;

Kluspunt zoekt extra handjes!

Kluspunt van WilgaerdenLeekerweideGroep (WLGroep). Een aantal jaren geleden klein begonnen en inmiddels een begrip binnen onze organisatie. Binnen dit succesvolle project bieden we zo’n 100 cliënten – ouderen en mensen met een verstandelijke beperking - een zinvolle daginvulling. Denk aan het inpakken van snoep en zeep, kaarten maken, verpakkingen bestickeren, meehelpen bij de milieustraat van WLGroep of het schilderen van een wandje. In hun eigen tempo en in een veilige omgeving, zowel binnen onze eigen organisatie als voor externe bedrijven.

 

Bij WLGroep zetten we onze cliënten in hun kracht en kijken we naar wat ze wél kunnen. Bij ons kun je zijn wie je bent.

 

 

Logistieke handjes gezocht!

Kluspunt heeft een wachtlijst van cliënten, waaronder veel ouderen, die ook heel graag mee willen klussen. Het klinkt misschien een beetje gek, maar om meer mensen te kunnen laten klussen, zijn er extra handjes nodig. Handjes die zich vooral met de logistiek bezighouden. Zoals vanuit de opdrachtgever binnen gekomen spullen opruimen in het magazijn, werkbakken klaar maken die naar klussers op de externe locaties gaan én het verzorgen van de nacontrole als werkbakken weer retour komen. Maar denk ook aan het in- en uitladen van spullen, het meehelpen deze weg te brengen of de verkoop ervan in het winkeltje. Uiteraard wordt er heel goed gekeken welke werkzaamheden iemand kan en wil verrichten.

 

Voor meer informatie over het Kluspunt, kijk vooral even naar dit filmpje of lees de blog van Kluspunt-coördinator Meerie Mulder:

Een-zinvolle-dag-hebben-wil-toch-iedereen

Heb je vragen over het Kluspunt of wil je je aanmelden als nieuwe klusser? Mail dan naar m.mulder@wlgroep.nl.