;

Dinsdag 18 juni: Gratis optreden Wognums mannenkoor Stuurloos

Op dinsdag 18 juni sluit Wognums mannenkoor Stuurloos hun seizoen af met een gratis concert in de Toneelzaal van de Gortlaad in Wognum. De toegang is gratis en iedereen is welkom! Tijdens het optreden zullen diverse bestaande én nieuwe nummers te horen zijn. Bekijk hier een voorproefje.

Praktische informatie

  • Inloop vanaf 19.00 uur
  • Start 19.30 uur, eindtijd circa 21.00 uur.
  • Na het optreden is er gelegenheid om een drankje te doen in de Foyer.
  • Tijdens het optreden is het mogelijk om middels een QR-code een donatie te doen aan Stichting Vrienden van Leekerweide

Vrienden van Leekerweide

Het initiatief is ontstaan vanuit deelnemer Martin Stam. Hij is sinds enkele jaren actief als voorzitter van het bestuur van Stichting Vrienden van Leekerweide. Deze stichting zet zich belangeloos in om een bijdrage te leveren aan het creëren en instant houden van een zo optimaal leefklimaat voor onze cliënten. Door de hulp van de stichting zijn al een aantal fantastische projecten gerealiseerd. Zo is met de hulp van de stichting de boerderij mét kas opgezet, is de speeltuin vernieuwd, het Leekerhuisje herbouwd en kunnen onze cliënten heerlijk ontspannen tijdens het huifbed-rijden. Ook het project Groene Hart van Leekerweide zou zonder de inzet van de stichting niet mogelijk zijn geweest. Maar Vrienden van Leekerweide vervult ook kleinere wensen: een duofiets, een pc met aangepaste software, een schommel bij een woning. Allemaal mogelijk gemaakt door gulle gevers, legaten van verwanten en vaste donateurs!