Leer-/werkbedrijf Iets Anders

Oude Veiling nummer 100 in Zwaag is een stoer gebouw dat stevig maar ook geborgen aanvoelt. Hier is Iets Anders gevestigd. 

Iets Anders is een leer-/werkbedrijf voor mensen met een afstand naar de arbeidsmarkt of maatschappij. De achtergrond en ondersteuningsvraag is zeer verschillend. Maar het doel niet: Iets Anders begeleidt naar werk, werkgerichte dagbesteding of scholing. Daar gaat een traject aan vooraf.

Wat wil je, wat kun je, wat wil je nog leren. En hoe krijgen we je op de plek die bij je past? Dat zijn de vragen waar je mee aan de slag gaat. Dat doe je niet alleen: je begeleiders, maar ook je collega’s helpen je daar bij. In de begeleiding gaat Iets Anders uit van wat je aan ervaring meeneemt. Maar ook van wat je van elkaar kunnen leren. Daarom werkt oud en jong, hoger geschoold en niet-geschoold, ambachtslieden en medewerkers die een ambacht willen leren, met elkaar. 

Bij Iets Anders ga je aan de slag met de klussen die voorhanden zijn. De meubelmakerij is een vast onderdeel, net als de showroom en verkoop van de opgeknapte spullen. Wil je je pad veranderen, 
dan kom je naar Iets Anders.

Adres: Oude Veiling 100, 1689 AD  Zwaag, tel. 0229-576397

Leer-/werkbedrijf Iets Anders in Zwaag