Vertrouwenspersoon Cliënten

Lex Bijlsma, Ellen Schouten en Nicole Bruin zijn de Vertrouwenspersonen Cliënten/Klachtenfunctionarissen op Leekerweide. Hun taak is het om mensen die in het gesprek met begeleiders zijn vastgelopen te helpen. Om vragen te beantwoorden waarbij men niet goed weet bij wie aan te kloppen. Om klachten over de dienstverlening te beluisteren en deze waar mogelijk op te lossen of door te verwijzen naar de juiste persoon. Of om gewoon te luisteren wanneer iemand zijn zorgen kwijt wil. Lex is lid van de Beroepsvereniging Vertrouwenspersonen Zorg (BeVeZo).

 

Hoe kun je de vertrouwenspersoon bereiken?

Correspondentie kun je sturen naar het volgende adres:

Vertrouwenspersoon Cliënten
T.a.v. klachtenfuctionaris
Postbus 1, 
1687 ZG Wognum

Ook kun je een e-mail sturen of bellen naar onderstaande e-mailadressen en telefoonnummers.

Charlie Ramautar,charlie.ramautar@leekerweide.nl 06-18580177

Ellen Schouten, e.schouten@Leekerweide.nl, 06-28343179

Marieke Nannes, marieke.nannes@leekerweidegroep.nl, 06-48459019

of klachtenwlg@Leekerweide.nl

AKJ – vertrouwenspersonen in de jeugdhulp

Alle (pleeg)kinderen, (pleeg- of groot)ouders én verzorgers die te maken hebben met de jeugdhulp, hebben recht op een onafhankelijke vertrouwenspersoon. Daarvoor kunnen zij terecht bij het AKJ -vertrouwenspersonen in de jeugdhulp. Ondersteuning door de vertrouwenspersoon van het AKJ is gratis. Het AKJ is een zelfstandige stichting, onze vertrouwenspersonen zijn niet in dienst van Leekerweide.

Wat kan de vertrouwenspersoon voor jou doen?

Het kan gebeuren dat je ontevreden bent over de hulp die je krijgt. Als je er niet uit komt met de hulpverlener van Leekerweide, neem dan contact op met een vertrouwenspersoon van het AKJ. Allereerst luisteren we naar jouw verhaal. Soms helpt dat al. In ieder geval zal de vertrouwenspersoon je verhaal altijd serieus nemen. Zij of hij informeert je over je rechten en geeft advies. Ook kan de vertrouwenspersoon je ondersteunen bij het opstellen van een klachtbrief en bij een gesprek met Leekerweide.

Zo bereik je het AKJ

Bel naar 088 – 555 1000
Mail naar info@akj.nl
Chat met een vertrouwenspersoon via de website www.akj.nl. De chat is open van maandag t/m donderdag van 16.00-20.00 uur en op vrijdag van 15.00-17.00 uur.

Download de folder.