Missie en visie

Leekerweide: met wat ondersteuning je eigen leven leiden

 

Leekerweide biedt zorg, ondersteuning en behandeling aan mensen met een beperking. We ondersteunen mensen hun leven naar eigen inzicht en wens vorm te geven. Of helpen hen zich naar vermogen te ontwikkelen. De beperking mag daarbij niet in de weg staan. We bieden ondersteuning in de vorm van volledige zorg, volledig pakket thuis of deeltijdzorg. Afhankelijk van welke vorm de cliënt wenselijk vindt en die het beste aan zijn behoefte tegemoet komt.

Voor iedereen

We bieden woonbegeleiding, dagbesteding, onderzoek, behandeling en therapie. We zijn er voor jong en oud. Onze ondersteuning is levensloopbestendig en groeit mee – of neemt af- met de behoefte van de cliënt.

Locaties

Wij bieden onze diensten aan door geheel Noordelijk Noord-Holland. Op onze eigen locaties in Wognum, Hoorn, Nibbixwoud, Oostwoud, ​Hoogkarspel, Hoogwoud, Enkhuizen, Wervershoof en Medemblik. En bij mensen aan huis of op hun werk. We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen in de maatschappij. Maar wanneer mensen gebaat zijn bij een rustige en afgeschermde omgeving bieden we dat ook.

Durven dromen

Onze cliënten zijn mensen die kwetsbaar zijn maar ook volop potentieel bezitten. Zij hebben dromen, wensen en mogelijkheden als ieder ander. Wij willen hen ondersteunen die talenten en mogelijkheden tot bloei te brengen. Omdat dromen, met wat durf en gepaste begeleiding, realiteit kunnen worden.

 

Meer informatie ontvangen?

Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.