Hertenkamp

Bij het Hertenkamp werk je als cliënt in een prachtige groene omgeving tussen de dieren. Je werkt in een gezellige groep waarin ruimte is voor ieders eigen passie.

De werkzaamheden zijn heel uiteenlopend. Zo kun je ingezet worden op het voeren van de dieren, het onderhouden van het groen, reparatiewerkzaamheden aan de stallen, knuffelen en socialiseren van dieren, voer halen met de bus, schoonmaken van de stallen, helpen bij de kookactiviteit en nog veel meer.... Op het Hertenkamp doen we ons best om je in te zetten op een taak die goed aansluit op wat je leuk vindt, waar je goed in bent en waar je wat van kunt leren. Eigenlijk zijn de mogelijkheden onbeperkt. Zo hebben we cliënten die juist met de dieren willen werken, heel technisch zijn, actief met fotografie bezig zijn, sterk zijn in administratieve werkzaamheden of gewoon lekker fysiek bezig willen zijn. Ook maken we producten die we kunnen verkopen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld plantenbakken en vogelhuisjes. Wij vinden het belangrijk dat je in je eigen tempo zinvol bezig bent met de dingen die je leuk vindt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer langs!

Adres:

Wilhelminaplantsoen 2, 1601 LS Enkhuizen
Plan je route

Kom lopend, pak je (elektrische) fiets of neem de trein. Lukt dat niet? Reis dan met je scooter of elektrische auto, neem de bus of maak gebruik van een deelauto. Het milieu, én wij, zijn je dankbaar!