IetsAnders is gericht op mensen met een arbeidsbeperking of afstand tot de arbeidsmarkt. We begeleiden mensen via een intensief oriëntatie- en trainingstraject naar passend werk, zinvolle dagbesteding of gerichte scholing.

IetsAnders werkt samen met verschillende werkgevers en organisaties. Zo kunnen we de deelnemer diverse activiteiten en leerpaden aanbieden. Net wat bij de deelnemer past en wat tegemoet komt aan zijn ontwikkeling.

Camping

IetsAnders DOEN
Veel jongeren met leerproblemen, beperking of psychische problematiek volgen speciaal onderwijs. Hier krijgen zij de aandacht en ondersteuning die zij nodig hebben. Maar voor een deel van hen is dit toch nog onvoldoende. Zij vallen uit. Dat betekent dat hun ontwikkeling stopt, terwijl zij wel degelijk leerbaar zijn en mogelijkheden hebben. Dat is natuurlijk niet wenselijk.

IetsAnders heeft daarom DOEN ontwikkeld.  DOEN staat voor DagOpvang, Educatie en Netwerken. DOEN biedt begeleiding en onderwijs op maat. Het eerste doel is deelnemers weer vertrouwen in zichzelf en anderen te laten krijgen. Dat maakt de weg vrij om de vaardigheden en de gewenste houding te ontwikkelen die nodig is om te kunnen leren en groeien. En om op den duur het eigen ontwikkelingspad weer te kunnen volgen.

Ook weer meedoen? Kijk op www.werkbedrijf-ietsanders.nl

Leren, werken en je toekomst vormgeven
Dick Visje, leer-/werkbedrijf IetsAnders