Bij Leekerweide vinden we dat werken meer moet zijn dan alleen maar een plek om je geld te verdienen. We gaan ervan uit dat jij naast het in de praktijk brengen van je kennis en kunde ook een leuke baan zoekt. Een baan die je uitdaagt alles uit jezelf te halen. Werk dat nuttig en bevredigend is. Waarvan je het resultaat ziet. Namelijk in de kwaliteit van leven van de cliënten om je heen.

Bij Leekerweide kun je ook terecht voor leren en werken (BBL) en stagelopen.

 

Vakgebieden

Het grootste deel van onze medewerkers is actief in de directe zorg. Een klein gedeelte van de medewerkers is werkzaam bij de ondersteunende diensten zoals administratie, secretariaten, restaurant, transport, technische dienst, automatisering en P&O. Er is genoeg te doen, voor ieder vakgebied en interesse.

We bieden onze diensten aan door heel Noordelijk Noord-Holland. Dus je kunt aan de slag op diverse locaties. Denk aan Wognum, Nibbixwoud, Hoogkarspel, Medemblik, Enkhuizen en Hoorn. Maar we geven ook ondersteuning aan mensen thuis. 

Werken op de dagbesteding van Leekerweide

Dit is de deal

Jij zet je in voor het welzijn en welbevinden van onze cliënten. Wij ondersteunen je daarbij met raad en daad. En coachen je om het beste uit je zelf te halen. Misschien kun je wel meer dan je denkt!

Werken bij Leekerweide is leuk, zinvol en uitdagend. Je collega's zijn gepassioneerde en betrokken professionals en de werksfeer is stimulerend en open.

De arbeidsvoorwaarden worden bepaald door de CAO Gehandicaptenzorg, maar we bieden ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden aan. 

 

Vacatures

Benieuwd geworden naar de vacatures die we op dit moment hebben? Kijk snel bij vacatures.

 

Wil je meer weten over het werken bij Leekerweide?

Neem dan gerust contact op met onze mensen van Personeel en Opleiding (tenzij anders vermeld op de vacature).
Dit kan via leerlingadministratie@burotov.nl of via 0229 - 576805.