Mensen met een beperking hebben net als ieder ander dromen en wensen. De beperking kan het realiseren daarvan in de weg staan. De dienstverlening van Leekerweide is er op gericht die gevolgen waar dat kan te minimaliseren. Zodat de persoon met een beperking zo veel mogelijk zeggenschap en kansen krijgt zijn leven naar zijn inzicht te leiden. 

De kennis en deskundigheid van Leekerweide ligt in het begeleiden en ondersteunen van mensen met een verstandelijke beperking. Maar ook mensen met een gelijkende zorgvraag kunnen bij ons terecht.

De ondersteuning kan betrekking hebben op ieder onderdeel van iemands leven: wonen, werken, vrijetijdsbesteding. Of ingaan op een vraag over ontwikkelingsmogelijkheden: onderzoek, behandeling en verzorging.

Als zorginstelling actief in Noord-Holland en West-Friesland

Wij bieden onze diensten door heel de regio Noord-Holland en meer specifiek in West-Friesland aan. Dit doen wij zowel op onze eigen locaties, maar ook bij mensen aan huis. 

Leekerweide is naast een zorginstelling ook werkgever van ruim 900 deskundige en betrokken zorgverleners en ondersteuners. Samen met meer dan 550 vrijwilligers ondersteunen zij ruim 900 mensen met een zorg- of begeleidingsvraag.

 

Hulp en advies

Leekerweide heeft je veel te bieden. Om een goed overzicht te krijgen van de mogelijkheden is een gesprek met ons team consulenten een aanrader. De consulent kan je helpen bij het bepalen van je keuzes. Stel gerust al je vragen. Het gaat tenslotte om jouw leven!

Om gebruik te kunnen maken van onze diensten, is een indicatie van het CIZ of van de gemeente nodig. De consulent kan je hier ook mee helpen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bel 0229 - 576868 en vraag naar de consulenten Zorg en Welzijn of mail naar leekerwijzer@leekerweide.nl.

Je bent van harte welkom. Graag tot ziens!