In Hoorn bieden wij dagbesteding en werken op de volgende locaties:

 

De Makerij

De Makerij is een belevingsfabriek. Bij De Makerij heerst bedrijvigheid, energie en activiteit. Cliënten van allerlei leeftijden en met verschillende mogelijkheden komen naar ons toe. Het aanbod is daarom heel divers: deelnemers kunnen creatief bezig zijn met textiel, papier, het maken van vogelhuisjes bij houtbewerking, inpakwerk, bezig zijn in de bakkerij, noem maar op. De producten verkoop je in de winkel bij het dagbestedingscentrum.

Vanuit De Makerij kun je ook meedoen in het enclavewerk. Je trekt er met je begeleiders en andere deelnemers op uit om klussen te doen. Zoals onderhoud op de plaatselijke schaatsbaan en het zwembad in Zwaag. Of naar Bergen waar we voor stichting Natuurschoon het bos netjes houden. Kortom, daar waar er werk aan de winkel is, zijn wij er. 

Adres: Dampten 28, 1624 NR Hoorn, tel. 0229-576829

Dagbesteding De Makerij in Hoorn

De Roerdomp en de Vijzelmolen

Wanneer je wat ouder bent, betekent dat niet dat er niets meer te doen is. Het betekent alleen dat niets meer zo nodig moet. Daarom bieden wij bezigheden speciaal gericht op ouderen. In goed gezelschap de dingen doen die je altijd fijn vond te doen. En tegelijkertijd je vaardig­heden onderhouden. 

Ook ouderen zonder beperking maar met eenzelfde ondersteuningsvraag zijn bij ons welkom.

Adres: Roerdomp 32 A t/m F, 1628 AW  Hoorn

Adres: Vijzelmolen 94 A t/m F, 1622 KM  Hoorn

Dagbesteding De Roerdomp in Hoorn