Je wilt niet stilzitten. Je wilt juist leren, doen, ontdekken en anderen ontmoeten. Dingen beleven en ’s avonds met plezier terugkijken op een prettige en goed gevulde dag. Of leren en werkervaring opdoen om straks een baan te vinden die bij jou past. Dat kan allemaal bij de dagbestedingscentra of leer-/werkbedrijven van Leekerweide en Iets Anders. We bieden trajecten aan, maar ook heel veel afwisseling wanneer je voor langere tijd dagbesteding wenst. Ook mensen met een arbeidsbeperking of andere ondersteuningsvragen kunnen bij ons terecht.

Wij hebben dagbestedingslocaties in Wognum, Hoorn, Hoogkarspel en Enkhuizen. Via het label Iets Anders en BuroFlo bieden we ook leer-/werktrajecten aan. We werken samen met andere organisaties uit de regio. 

 

Brochure Dagbesteding

 

Marley: Op zoek naar je talent

Marley heeft al heel wat ervaring in diverse vormen van ondersteuning. Hij heeft al van alles geprobeerd. Bij leer-/werkbedrijf Iets Anders pakken we het anders aan. Eerst achterhalen we wat je echt wilt en wat een reële optie is. Om vervolgens gericht en planmatig aan de slag te gaan om je doel te bereiken. Dat vergroot de kans op succes met een factor 10. 

 

Marley: op zoek naar je talent

Sfeer vinden we belangrijk, maar ook uitdaging en geprikkeld worden het beste uit jezelf te halen
Jeanette, begeleider dagbesteding

We vinden sfeer heel belangrijk. Dat je je bij ons thuis voelt en op je gemak. Maar ook uitdaging: geprikkeld worden het beste uit jezelf te halen. 
Dus: of het nu gaat over dagbesteding, ontwikkeling, leer-/werktrajecten, of de combinatie van zinvolle dagbesteding en scholing voor jongeren onder de 18 jaar: je bent bij ons op je plek.

 

Meer je meer weten? 

Bel dan naar 0229 - 576868 of mail naar leekerwijzer@leekerweide.nl.