Woont u thuis en heeft u, om welke reden dan ook, tijdelijk of voor langere tijd ondersteuning nodig om zelfstandig te kunnen blijven leven en wonen of werken? U bent dan bij BuroFlo aan het goede adres. We kijken met u welke mogelijkheden er zijn en kunnen u van advies dienen. En we helpen u, als dat aan de orde is, met het realiseren van passende ondersteuning.

Wij zijn thuis in persoonlijke begeleiding, vragen over opvoeding en ondersteuning van het gezin en we verzorgen met onze labelcollega’s leer/werktrajecten en begeleiding naar werk, zinvolle dagbesteding of scholing. We zijn er voor jong en oud, voor mensen met en zonder beperking. Onze inzet is erop gericht dat u weer zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk verder kunt. Het gaat tenslotte om u!

We hebben allemaal mensen om ons heen nodig. Mensen die ons steunen en van tijd tot tijd verder helpen. Op deze hulp moeten we trots maar ook zuinig zijn. Ook onze mantelzorgers moeten op tijd ontspanning kunnen zoeken en soms de zorg kunnen delen. BuroFlo kan voor mogelijkheden hiertoe zorgen. Zodat naasten de batterij weer kunnen opladen en er later weer voor u kunnen zijn.

Kijken wat BuroFlo voor u kan betekenen? Kijk op www.buroflo.nl
 

Hertenkamp

Uw gids naar ondersteuning op maat
Annemiek Eppingbroek, manager BuroFlo