Afsluiting Dagbesteding Hertenkamp Enkhuizen

Aan het einde van dit toch al bijzondere jaar, nemen we ook afscheid van het Hertenkamp Enkhuizen. Op 24 december stopte hier de begeleiding door WilgaerdenLeekerweideGroep. Het contract is door het Hertenkamp opgezegd en vanaf januari 2021 neemt Landzijde Zorgboerderijen de begeleiding van de cliënten over. De leidinggevenden van het kamp nemen de ondersteuning van de vrijwilligers over.

We kijken terug op een bijzondere tijd. Er is hard gewerkt en er is ook heel wat gepresteerd. Er staat een prachtig gebouw voor de medewerkers en bezoekers. Het park zelf is ook flink op de schop genomen en het terrein is mooi en goed leefbaar geworden voor de dieren. De totstandkoming van dit alles bracht drukte en beroering met zich mee en soms ook emotie.

Er is door iedereen geweldig bijgedragen aan de totstandkoming van dit mooie nieuwe Hertenkamp. Een groot compliment aan allen is dan ook op zijn plaats: aan cliënten, medewerkers en vrijwilligers.
Maar in het bijzonder ook aan Ruby Berkhout (op de foto). Zij heeft zich in deze hele periode ingezet om alles zo goed en makkelijk als mogelijk te laten verlopen voor de cliënten en heeft onze organisatie goed vertegenwoordigd. Zij spande zich in om iedereen zich welkom, op zijn plek en begrepen te laten voelen en zo met plezier bezig te kunnen laten zijn op het Hertenkamp. Dat is, gezien de reacties van de deelnemers, ook goed gelukt.
We wensen iedereen een goed vervolg toe op deze mooie plek in Enkhuizen.